Nieuws

Maak het schoonmaken makkelijk!

Deze bezems zijn bij ons te koop. Zelf getest en goed bevonden! Heel goed zelfs. De perfecte oplossing voor het reinigen van uw zonnepanelen, ramen, houtwerk etc.

 

• Tot 20% meer opbrengst van uw zonnepanelen
• Langere levensduur voor hout- en schilderwerk
• Waterslang geïntegreerd in de steel
• Lengtes van 3,6 / 5,4 / 7,2 / 9,0 / 10,8 meter

Alle wasborstelsets zijn inclusief telescopische steel, waterslang met koppeling voor Gardena, T-stuk, allround borstel, en verstelbare hoekadapter.

 Artikel nr.

 

Omschrijving Inc BTW
HC-12-AL 3.6mtr wasborstelset, telescopisch, aluminium,

4 secties, 12’

€ 144
HC-18-AL 5.4mtr wasborstelset, telescopisch, aluminium,

4 secties, 18’

€ 156
HC24-AL 7.2mtr wasborstelset, telescopisch, aluminium,

4 secties, 24’

€ 175
HC-30-AL 9.0mtr wasborstelset, telescopisch, aluminium,

4 secties, 30’

€ 238
HC-36-AL 10.8mtr wasborstelset, telescopisch, aluminium,

5 secties, 36’

€ 282
HC-30-CF 9.0mtr wasborstelset, telescopisch, carbon fiber,

4 secties, 30’

€ 469
HC-36-CF 10.8mtr wasborstelset, telescopisch, carbon fiber,

5 secties, 36’

€ 513
HC-30-3K 9.0mtr wasborstelset, telescopisch, 3K Full Carbon,

5 secties, 30’

€ 625
HC-36-3K 10.8mtr wasborstelset, telescopisch, 3K Full Carbon,

5 secties, 36’

€ 813
HC-42-3K 12.8mtr wasborstelset, telescopisch, 3K Full Carbon

6 secties, 36’

€ 999
HC-01-SE Zeepdispenser, exclusief koppelingen € 35
HC-01-SD Zeepdispenser, inclusief Gardena-koppelingen € 50
HC-01-WK Inwasser- en trekkerset € 19

 

Verzendkosten NL: Gratis bij een order vanaf €50

 

Voor meer info of vragen:
info@useallenergy.nl │ 06 – 20 74 10 89

Lees meer

Solar Heat Combi, hét PVT systeem voor een energieneutrale toekomst

Mooi redactioneel stuk in de laatste HofZakelijk. Een uitgave van het Hofweekblad, geschreven door Els De Witte. Over de Solar Heat Combi, het systeem voor een energieneutrale toekomst:

Solar Heat Combi, hét PVT systeem voor een energieneutrale toekomst

Vanuit het idee meer uit een zonnepaneel te kunnen halen, ontwikkelde Benteloër René Siegerink met zijn bedrijf Use All Energy de Solar Heat
Combi. Een PVT (Photo Voltaïsch Thermisch) -paneel dat door zonlicht elektriciteit én warm water opwekt. De toevoeging van een warmtepomp
zorgt tevens voor verkoeling van het zonnepaneel, waardoor het rendement hoger wordt. Deze gouden combinatie kan voor een bedrijfspand of
woning een 100% stroombesparing en 100% gasbesparing betekenen.

Onderscheidend systeem
De Solar Heat Combi onderscheidt zich van andere PVT-panelen doordat het een flexibel systeem is dat ook onder bestaande PV-panelen (zonnepanelen)
van verschillende leveranciers bevestigd kan worden. En in tegenstelling tot een zonneboiler, levert de Solar Heat Combi het hele jaar door en zelfs ’s nachts
warmte. “De afgelopen jaren hebben vele mensen wel zonnepanelen geïnstalleerd, maar aan het warmtedeel is vaak nog niks gebeurd”, licht René toe. “Door
de eenvoudige omvorming naar PVT kan er veel meer uit een zonnepaneel gehaald worden en wordt het nog duurzamer.”
Energieleverende woning
Zijn eigen woning is voorzien van 41 zonnepanelen, waarvan er 8 als PVT zijn geïnstalleerd. Hierdoor is de woning al enkele jaren energieleverend. “Ik zie het
als een uitdaging om energieneutraal te wonen en met minimale kosten toch comfort in huis te hebben”, verklaart René zijn passie. “We hebben de keuken er
ook naar ingericht; eigenlijk is alles elektrisch, want we hebben stroom genoeg. We houden zelfs stroom over en zouden daarvan elektrisch kunnen gaan rijden.”
De tijd is rijp
Bij deze duurzame investering geldt voor particulieren dat ze de 21% btw terug kunnen krijgen en gebruik kunnen maken van een energielening waarbij de rente ook deels aftrekbaar is bij de belasting. Voor ondernemers is de tijd volgens René nu ook rijp, gezien de aantrekkelijke subsidies, zoals de SDE (Stimulering Duurzame Energieproductie) maar ook SDE+, ISDE en EIA (Energie Investerings Aftrek). René kijkt graag met u naar de voor uw woning of bedrijfspand meest geschikte optie. “Op den duur gaat iedereen over”, benadrukt René ten slotte, “en met dit systeem bent u klaar voor een energieneutrale toekomst.”

 

Zie ook onze Facebook pagina voor meer informatie:

Use All Energy – Facebook

Lees meer

Stroom en warmte van één PVT paneel, het solar-heat-combi-panel

Innoveren met zonne-energie. Use All Energy Zonnepanelen ontwikkelde het Solar-Heat-Combi PVT paneel, een innovatief, geoctrooieerd combi paneel waarmee zowel stroom als warmte wordt geproduceerd. Geschikt voor nieuwe en bestaande PV panelen. Deze innovatie is ingeschreven voor de MKB Innovatie Top 100 2016.

 

Noodzaak en belang van deze innovatie

Ons milieu wordt wereldwijd steeds zwaarder belast. Hiervoor zijn systemen nodig die geen gebruik meer maken van fossiele brandstoffen. Het PVT paneel van Use All Energy draagt hierin duidelijk bij aan het verminderen van fossiel brandstof gebruik en CO2 uitstoot tegen een betaalbare prijs.

 

In welke mate is de innovatie nieuw en origineel

Deze innovatie is nieuw omdat we uitgaan van actieve koeling van zonnepanelen, waardoor een duidelijk hogere PV en thermische opbrengst van het systeem wordt gerealiseerd. De door Use All Energy geproduceerde warmtewisselaar van aluminium is licht, heeft een uitstekende warmteoverdracht, is goedkoop, recyclebaar en aan te brengen bij zowel bestaande als bij nieuwe PV systemen zonder dat het PV paneel aangepast hoeft te worden. Het PVT paneel is eenvoudig te verwijderen, te vervangen of uit te breiden. Het systeem is eenvoudig te monteren met click-fit wateraansluitingen en bestand tegen 30 graden vorst. Daarnaast is het systeem ook eenvoudig te combineren met bestaande verwarmingssystemen.

 

 

 

 

Lees meer

Lang zult u wonen beurs

Zaterdag 10 oktober staan wij samen met de andere installateurs uit de Hof op de LANG ZULT U WONEN beurs bij de gemeente Hof van Twente, onder de noemer: Zuiver Hof van Twente (het nieuwe gezamenlijke energiebedrijf). Hier vertellen wij met trots over ons vak, duurzaam wonen en uw mogelijke besparingen. Wees welkom!

Lang zult u wonen Beurs

Lees meer

Duurzaamheidslening zonnepanelen

Met de Duurzaamheidslening kunt u bij de provincie geld lenen om uw woning energiezuinig te maken. Denk bijvoorbeeld aan energiebesparings- maatregelen, zoals zonnepanelen, een zuinige verwarmingsinstallatie, gevel-, dak-, vloerisolatie en HR++ glas. Hiermee daalt de energierekening en wordt het wooncomfort vergroot. Ook draagt u bij aan het milieu door het terugdringen van de CO2-uitstoot. De lening kent gunstige voorwaarden: u leent 10 of 15 jaar tegen een vaste lage rente. Maandelijks betaalt u rente en aflossing.

Meer informatie over de duurzaamheidslening, of u voor een duurzaamheidslening in aanmerking komt en het aanvragen van een duurzaamheidslening vindt u op de website van: Stimuleringsfonds Volkshuisvesting. Mocht u na het lezen van de website nog vragen hebben, kunnen wij u daar altijd bij ondersteunen.

Lees meer

BTW terugvragen

Particulieren kunnen de betaalde BTW op zowel de materialen als de installatie terugvragen van de Belastingdienst, dankzij een uitspraak van het Europese Hof van Justitie in 2013. Ook dit jaar is het nog mogelijk om te profiteren van deze regeling.

Dat maakt investeren in uw woning middels zonnepanelen op het moment zeer voordelig. Vanzelfsprekend ondersteunen wij u bij de aanvraag. Naast het leveren, installeren en monitoren van zonnepanelensystemen helpen wij u ook graag met de randzaken. Op de website van: Milieucentraal leest u meer over het terugvragen van btw op zonnepanelen.

Dankzij de zonnestroom wordt uw huis beter verkoopbaar tegen een hogere prijs. Bovendien krijgt uw huis een beter energielabel.

Lees meer